Cincisprezece jucători de la Astra Giurgiu au fost testaţi pozitiv la COVID-19

Astra Giurgiu
Astra Giurgiu
29 octombrie 2020, 10:52

„La Astra, în urma ultimelor testări, au fost depistate 15 cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor din lot. Mai sunt însă rezultate care încă nu au venit de la laborator, în cursul zilei de astăzi vom şti exact care este totalul cazurilor de la Astra”, a afirmat oficialul LPF.

Echipa de fotbal Astra Giurgiu are programat, vineri, de la ora 21:00, pe teren propriu, meciul cu Dinamo din cadrul etapei a 9-a a Ligii I. În condiţiile actuale, cel mai probabil acesta va fi amânat la o dată ulterioară.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt şi FC Voluntari) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău, ”U” Cluj, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

De asemenea, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite