Cine sunt tinerii care vor reprezenta România la Eurovision Song Contest 2017

6 martie 2017, 12:21

Ilinca Băcilă studiază muzica de la 7 ani. La 14 ani, a concurat la X factor, ca membră a unei trupe de patru fete, ajungând până în galele live. La 16 ani trece prin experienţa Vocea României, ajungând până în semifinale alături de Loredana. Apoi a participat alături de antrenoarea ei în turneul naţional şi a colaborat cu mai multe instituţii de cultură din ţară: Filarmonica Iaşi, Opera Română Cluj, Teatrul Dramatic Braşov.

Alex Florea este, în prezent, masterand al Facultăţii de Arte, Secţia Teatru a Universităţii Ovidius Constanţa. A încercat cu fratele său la X Factor în 2014, dar au fost rivali, iar în 2015 a cunoscut succesul şi la Vocea României.

(w500) Câştigă

Ilinca şi Alex Florea au câştigat, duminică seară, Selecţia Naţională Eurovision. Anul acesta, reprezentaţii României au fost desemnaţi exclusiv de public. Piesa „Yodel It” a fost votată de 10.377 de români.

„Ilinca feat. Alex Florea cu „Yodel It” au câştigat Eurovision România. Este piesa care ne va reprezenta la Eurovision 2017”

„Mulţumim TVR pentru tot suportul pe care ni l-a oferit până acum. Avem ocazia să continuăm acest vis frumos cu ajutorul Televiziunii Române. Le mulţumim telespectatorilor care ne-au votat şi sperăm să-i facem mândri”, au spus cu emoţie Ilinca şi Alex Florea, câştigătorii Eurovision România.

Eurovision România a premiat, duminică seară, un telespectator cu un autoturism Dacia Sandero Stepway: Matei Doru Dumitru, din Teleorman.

„Yodel it” se va auzi pe 11 mai pe scena din Kiev. România va concura în cea de-a doua semifinală. Finala va avea loc pe 13 mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite