Ciolacu: I-am cerut deputatului Bălăşoiu demisia de onoare. Cu fandoseli, strângeri de semnături nu veniţi, nu intru în acest circ

Ciolacu: Am cerut deputatului Bălăşoiu demisia de onoare.
Ciolacu: Am cerut deputatului Bălăşoiu demisia de onoare.
6 octombrie 2022, 13:46

Declaraţia liderul PSD a fost făcută în contextul în care, marţi, Parchetul General a anunţat că s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în cazul deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, procurorii au deschis un al doilea dosar, în care sunt efectuate cercetări pentru viol, după ce a fost depusă o plângere penală pe numele deputatului.

Ciolacu a precizat că nu a avut nicio discuţie cu deputatul Bălăşoiu.

„Nu. Absolut nicio discuţie. A vorbit cu liderul de grup. Am votat şi am propus colegilor mei (excluderea din partid – n.r.). Nu poate fi exclus din Parlament. Dacă doriţi să susţin proiecte politice care nu au nicio treabă cu legile statului român, nu mă puneţi, că nu o să o fac, că nu sunt ipocrit”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat pe această temă.

El a precizat că acesta a fost ales de români. „În momentul în care românii te aleg, doar românii te pot schimba”, a menţionat liderul PSD.

Eu i-am cerut domnului Bălăşoiu să-şi dea o demisie de onoare. Restul, cu fandoseli şi strângeri de semnături, speculaţii de genul ăsta nu veniţi, că nu intru în acest circ„, a mai spus preşedintele PSD, în legătură cu solicitarea liberalilor ca acesta să renunţe la mandatul din Parlament.

„I-am cerut demisia cât se poate de direct”, a adăugat Marcel Ciolacu.

În legătură cu acuzaţiile care i se aduc lui Bălăşoiu, Ciolacu a răspuns: „Am avut informaţii suficiente”, arătând că nu mai multe decât cele care sunt în spaţiul public.

Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus recent din PSD, va intra în concediu cu plată, în luna octombrie, din motive personale.

Sâmbătă seară, în spaţiul public au apărut imagini în care deputatul Aurel Bălăşoiu apărea dezbrăcat alături de un tânăr, despre care s-a vehiculat în mediul politic că ar fi minor.

Sursa: Agerpres

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă