Cîţu: E nevoie ca toată societatea să înţeleagă că doar prin vaccinare putem să depăşim acest moment. Este nevoie de toţi liderii din societate
19 Octombrie 2021, 10:37 (actualizat 19 Octombrie 2021, 17:25)
(actualizat 19 Octombrie 2021, 17:25) | Știrile TVR

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a subliniat marţi că toţi românii trebuie să înţeleagă faptul că vaccinarea anti-COVID-19 este soluţia în acest moment.

 

"Ce vedem în societate, toată lumea spune că nu mai are încredere în politicieni. Noi putem şi Guvernul, dar şi PNL, care a luat o decizie în BEx de a promova campania de vaccinare, noi vom face acest lucru, dar este nevoie de mai mult. E nevoie ca toată societatea să înţeleagă că doar prin vaccinare putem să depăşim acest moment. Este nevoie de toţi liderii din societate. Noi vom discuta, aşa cum am făcut şi până acum, cu prefecţi, primarii noştri, le vom spune în continuare să promoveze campania de vaccinare. Responsabilitatea trebuie să fie şi a noastră individual, pentru că până la urmă trebuie să ne vaccinăm să salvăm viaţa noastră şi pe a celor din jurul nostru", a spus Cîţu după o întâlnire cu parlamentarii liberali.

El a subliniat că a promovat încontinuu campania de vaccinare.

"Cine se simte responsabil şi cine doreşte să ajute această campanie de vaccinare cel mai bine este să nu mai criticăm şi să ne implicăm în a ajuta campania de vaccinare", a mai spus Cîţu.