Cluj-Napoca se îmbracă de sărbătoare. Târgul de Crăciun își deschide porțile în Piața Unirii. Până pe 31 decembrie, kilometrul zero al orașului se transformă într-un loc magic de relaxare și bucurie
18 Noiembrie 2022, 21:16 | Știrile TVR

Clujul se pregătește de sărbătoare. În curând se vor deschide porțile Târgului de Crăciun. Zeci de căsuțe cu bunătăți așteaptă gurmanzii, iar organizatorii au pregătit seri de concerte și activități pentru copii. Cel mai căutat loc va fi Căsuța Moșului, unde cei mici pot lăsa scrisori simpaticului bătrânel.

Toată lumea este nerăbdătoare pentru startul acestei ediții a târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. Organizatorii au pregătit o temă aparte și anume a relaxării pentru că după 2 ani de pandemie avem nevoie de relaxare.

Sunt 86 de căsuțe ale producătorilor locali care ne încântă cu bunătăți și cadouri. Deja miroase a vin fiert cu scorțișoară, anason și cuișoare, a ceaiuri aromate, a cozonaci și plăcinte ca la bunica acasă, dar sunt și produse pentru cei care țin Post în această perioadă. Bradul a fost împodobit, iar la ora 19.00 vor fi aprinse și decorațiunile luminoase.

Caruselul este încărcat de copii, Roata panoramică așteaptă clujenii să-i plimbe la înălțime, iar decorul magic va fi completat și de povești la gura sobei, așadar sunt suficiente motive să nu ratăm această ediție de Crăciun. Vor fi povești pentru cei mici și cei mari, concerte, teatru și multe activități creative.

Târgul este deschis până pe 31 decembrie.