Cod galben de vânt puternic în şase judeţe, până la ora 20:00. Plouă torențial pe A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea

13 iulie 2020, 08:22

Astfel, în centrul şi sudul Moldovei, în nordul Dobrogei, precum şi în nord-estul Munteniei, vântul va avea intensificări, iar la rafală se vor atinge viteze, în general, între 55 şi 70 km/h.

Meteorologii spun că vremea se va răci accentuat și în Capitală, luni, valoarea maximă a temperaturii fiind de 23 de grade.

 

 

(w500) Cog galben

Plouă torențial, luni, pe autostrăzile A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea. Vizibilitatea este redusă și există pericol de acvaplanare.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în jurul orei 11.00, ploua torențial pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 192 – 212, și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, vizibilitatea fiind redusă din această cauză, existând pericol de acvaplanare.

Polițiștii recomandă rularea cu foarte mare atenție, reducerea vitezei de deplasare și asigurarea temeinică înaintea efectuării manevrei de schimbarea benzii de circulație.

______________________

Jumătate din țară a fost  cod galben de ploi, luni dimineața, până la ora 10.00, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Codul galben se manifestă în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei, estul, sud-esul Transilvaniei și local în Carpații Orientali și Meridionali.

Meteorologii au atrasatenția că pe parcursul zilei de luni, în regiunile estice și sud-estice, vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 55 – 65 km/h.

În sud și sud-est vremea se va răci accentuat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite