Columbia: Un bărbat de 82 de ani a fost "vaccinat" anti-COVID cu o seringă goală
29 Martie 2021, 09:14
(actualizat 29 Martie 2021, 10:46)

Columbia este una dintre ţările cu numărul cel mai mare de nereguli constatate în procesul de vaccinare. Iată un exemplu incredibil: un bărbat a fost vaccinat cu o seringă goală! Şi doar întâmplarea a făcut ca toată lumea să afle de acest caz.

Artenio Chavarro, 82 de ani, a venit la clinică însoțit de fiica lui, care a filmat cu telefonul mobil momentul mult-așteptat al vaccinării. Nu și-a dat seama decât mai târziu, când a privit înregistrarea, că asistenta îl înțepase pe tatăl ei cu acul unei seringi în care nu era nicio picătură de ser.

Nora Chavarro, fiica lui Artenio: "Când le-am arătat înregistrarea fraţilor mei, mi-au spus: "Asta e grav. E foarte grav".

Nora s-a întors la clinică și a făcut scandal. I-a arătat și asistentei filmarea - pe care spune că a fost norocoasă să o aibă, pentru că dacă ar fi arătat o simplă fotografie, asistenta vinovata ar fi putut spune că injectase deja vaccinul. Dar așa, nimeni nu a mai putut să conteste falsul grosolan. Artenio a fost vaccinat din nou - de data aceasta, cu adevărat.

Femeia a făcut public cazul; l-a raportat și la Ministerul sănătății, unde exista o mulțime de alte reclamații despre nereguli în campania de vaccinare anti-COVID. Dar de acolo i s-a răspuns că e vorba de "o eroare umana" și nu s-a luat nicio măsură împotrivă vinovaților.