Parcul Universal Beijing s-ar putea redeschide. Sunt testate măsurile stricte de prevenire și control

23 august 2021, 08:59

Ministațiunea se află în suburbia estică a Beijingului și cuprinde un parc tematic al studiourilor Universal, promenada Universal, două hoteluri, 37 de facilitați de recreere și tematice, 80 de restaurante și 30 de magazine. Construirea compleului a început în august 2018.

Vizitator: ”Cred că este foarte sigur deoarece, înainte de toate, oamenii poartă măşti când vin aici şi sunt multe aparate de dezinfectat şi reguli clare de distanţare în parc, cred că e foarte bine.”

Vizitator: ”Lucrătorii au luat măsuri stricte de scanare a codului de vaccinare şi de măsurare a temperaturii. Vizitatorii trebuie să accept scanarea codului QR ori de câte ori merg la punctele tematice, la magazine şi chiar la restaurante.”

Parcul tematic Universal Beijing, Bulevardul Universal Beijing şi două hoteluri sunt supuse testelor de stres. Vor participa parteneri, angajaţi și familiile lor.

Thomas James Mehrman, preşedinte, Parcul Universal Beijing: Ştiţi, trebuie să vă spun că punctul central al tuturor activităţilor noastre este să asigurăm sănătatea oaspeţilor noştri şi să ne asigurăm că măsurile corecte de control al pandemiei sunt aplicate.

Sunt testate măsurile stricte de prevenire și control. Cei dornici să vină sunt încurajați să se programeze dinainte prin aplicațiile telefonice sau pe o platformă electronică dedicată.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă

Permafrost arctic

Viruși ”Zombie”, vechi de aproape 50.000 de ani, readuși la viață în Siberia