Comunismul pe înțelesul corporatiștilor | Proiectul compară trecutul comunist cu ce se petrece în prezent atât în mediul de lucru al companiilor cât și în viața privată a cetățenilor

18 noiembrie 2020, 11:06

Proiectul „Comunismul pe înțelesul corporatiștilor” se adresează atât generațiilor decrețeilor (Șoimii Patriei, Pionierii sau foștii UTC-iști) cât și generațiilor ulterioare, născute sau nu în comunism.

Cercetarea online „Comunismul pe înțelesul corporatiștilor” este organizată pe secțiuni precum „Sala de lectura digitală” – o platformă de tip bibliotecă, sau „Camera audio-video” cu materiale și interviuri cu cercetători și istorici interesați de perioada comunistă.

Grupul de cercetători acordă o atenție deosebită modului în care mediul de lucru corporatist al zilelor noastre se aseamănă din punctul de vedere al organizării cu disciplina impusă la locul de muncă în anii de comunism.

Proiectul „Comunismul pe înțelesul corporatiștilor” se desfășoară în parteneriat cu Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității și este susținut financiar de Administrația Fondului Cultural National.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite