Concert-maraton la Arena Națională, în memoria victimelor pandemiei de coronavirus. Scaunele sunt goale

3 decembrie 2021, 18:38

Marcel Pavel, Alexandra Ungureanu, Cleopatra Stratan şi Ruby se numără printre artiștii care au concertat în memoria celor peste 56.000 de victime din România ale pandemiei de COVID-19.

Au mai urcat pe scenă Cornel Palade, Mira, Mario Fresh, Jador, Taraf de Caliu, Vali Vijelie, Contrapunct şi Grupul Psaltic Tronos.

Spectacolul a avut loc fără public, cu scaunele goale, „ocupate simbolic de inima fiecăruia dintre cei peste 56.000 de români care şi-au pierdut viaţa în lupta cu virusul”, potrivit organizatorilor.

„Concertul este unul simbol, în memoria inimilor care s-au oprit. Fiecare interpret îşi doreşte să transmită speranţă şi să cheme oameni ca mine şi oameni ca tine la o luptă împotriva adevăratului inamic: boala, virusul, neîncrederea, lipsa de unitate. Pentru a cataliza în sufletele românilor solidaritate în faţa tragediei prin care ţara trece de aproape doi ani”, a declarat Petre Năstase, cel care semnează scenariul şi regia evenimentului.

Evenimentul și-a propus să transmită un mesaj de solidaritate în lupta împotriva pandemiei și să contribuie la efortul de informare a publicului larg privind beneficiile vaccinării și sănătatea publică.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite