Concertele anului 2020 în România: Celine Dion, Lara Fabian, David Garrett, Pink Martini

5 ianuarie 2020, 21:10

Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale acestui an este concertul artistei Celine Dion, anunțat pentru data de 29 iulie, pe Arena Națională din București.

Concertul face parte din turneul de promovare a ultimului ei album, „Courage”, lansat în luna noiembrie a anului trecut.

În 2020, revin la București în show-uri memorabile Tarja Turunen – pe 23 ianuarie, pe scena Circului Metropolitan, Goran Bregovic – pe 2 aprilie la Sala Palatului, Pink Martini – pe 30 martie, tot la Sala Palatului sau Lara Fabian – pe 14 ianuarie la Cluj și pe 3 februarie la București. De asemenea, David Garrett se întoarce în Capitală și la Cluj, pe 21, respectiv 23 octombrie.

2020 nu se dezice nici de festivalurile care au făcut România celebră în lume. Primul care intră în scenă este Neversea, în perioada 2-5 iulie, pe plaja din Constanța.

În urma lui vine Electric Castle, care va avea loc în perioada 15-19 iulie pe deja arhicunoscutul domeniu al Castelului Banffy de lângă Cluj-Napoca. Twenty One Pilots, Foals, The Neighbourhood sau Fisher sunt câteva dintre numele anunțate până acum.

Seria marilor festivaluri va continua cu Untold, care este programat pentru perioada 30 iulie – 2 august, pe Arena din Cluj Napoca. Zeci de artiști celebri vor concerta timp de patru zile pe mai multe scene. Numele mari rămân momentan o surpriză.

Vara se va încheia cu Summer Well și Awake Festival, programate în august și Fall In Love Festival, care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite