Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi-a dat demisia

Spitalul Județean de Urgență Ploiești
Spitalul Județean de Urgență Ploiești
5 aprilie 2019, 16:39

‘Directorul medical a solicitat încetarea contractului de administrare începând cu data de 8.04.2019, cerere aprobată de managerul unităţii. Directorul financiar-contabil a solicitat începând cu data de 3.04.2019 concediu de odihnă, ce nu a fost aprobat de managerul unităţii, având în vedere necesitatea instituţiei de efectuare a operaţiunilor financiar-contabile. Directorul de îngrijiri medicale a solicitat încetarea contractului de administrare începând cu data de 8.04.2019, cerere aprobată de managerul unităţii’, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti transmis vineri Agerpres.

De asemenea, managerul spitalului, ec. Marius Niculescu, a înaintat către preşedintele Consiliului Judeţean Prahova solicitarea de încetare a contractului de management.

Tot vineri, Colegiul Medicilor Prahova a precizat, într-un comunicat de presă, că este alături de membrii săi, medici în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în încercarea lor ‘de a rezolva deficienţele’ organizatorice existente la nivelul unităţii, prin memoriul adresat conducerii Consiliului Judeţean.

Săptămâna trecută, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a mers neanunţată, în miez de noapte, în control la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Sorina Pintea a văzut exact care sunt condițiile în care sunt tratați pacienții, dar și însoțitorii.

Ministrul a spus că a găsit mizerie în secțiile vizitate, chiar și în aripa renovată a spitalului. Iar dezinfecția nu se face corespunzător.

Sorina Pintea a fost nemulțumită și de modul în care li se vorbește pacienților.

De cealaltă parte, spitalul s-a plâns de o criză acută de personal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă