Constantin Popovici scrie istorie la săriturile în apă de la mare înălțime!

30 iunie 2020, 11:50

Pe locul 5 la ultimul european de sărituri de la platforma de 10 metri, Constantin Popovici speră să prindă a doua ediţie de Jocuri Olimpice din carieră, chiar dacă marile speranţe se îndreaptă spre ediţia din 2024.

„El este în primii trei la săriturile de la 27 de metri. Trăim cu speranța că se vor introduce la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, unde 99% va fi medaliat”, a spus antrenorul său, Florin Avasiloaie.

Participările din spectaculoasele întreceri de sărituri de la mare înălţime, de la peste 27 de metri, i-au adus sporivului stelist recunoaşterea continentală. Însa principalul inamic pentru „zburătorul” român rămâne infrastructura din ţară, unde sunt doar două bazine de sarituri. Popovici a fost nevoit mult timp să se antreneze pe saltele, în săli de gimnastică.

„La Bucureşti, din păcate încă nu avem o bază, dar o aşteptăm ca pâinea caldă. E foarte greu să ţinem pasul cu cei din afară, unde au baze în toate oraşele, dar ne antrenăm cum putem şi încercăm să ţinem piept”, a declarat Constantin Popovici.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă