Contre între Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii România 9, și un membru al CNA

Ionuț Cristache realizatorul emisiunii România 9
Ionuț Cristache realizatorul emisiunii România 9
8 iunie 2017, 21:42

Dorina Rusu i-a reproșat realizatorului TVR Ionuț Cristache că a lăsat-o pe Alina Bica să se desfășoare în studio, într-una din emisiunile România 9, iar Ionuț Cristache a reacționat, potrivit paginademedia.ro.

“Procesele nu se poartă nici într-un studio şi nici la CNA. Am văzut două reacţii, dar nu aţi făcut nimic”, a spus Dorina Rusu, după ce a menționat că, în timpul emisiunii, Alina Bica “s-a victimizat, permanent, a vorbit despre o instituţie a statului, a vorbit despre cazul ei, despre dosarul în care este implicată, spunea că este nevinovată, îi acuza pe toţi ceilalţi.”

„Mă simt jignit de intenţiile dumneavoastră”, a replicat Ionuţ Cristache.

Dorina Rusu: “Ideea este că oricare dintre televiziuni trebuie să fie echilibrate şi echidistante, să prezinte o informaţie corectă, dar totuşi vorbim de televiziunea publică, care are un statut. Ori ceea ce am văzut în emisiunea asta nu are legatură cu obiectivitatea, nu am văzut nici echilibru, nici obiectivitate, nici imparţialitate.”

“Eu pot să tac şi să înţeleg, dar nu pot să fiu jignit. Cu tot respectul, mă simt jignit de intenţiile dumneavoastra”, a răspuns Ionuț Cristache.

CNA a amânat pentru şedinţa de marţi eventualele propuneri de sancţionare a postului TVR pentru această ediţie a emisiunii România 9.

Mai multe despre dialogul dintre Ionuț Cristache și Dorina Rusu, membru CNA, puteți citi pe paginademedia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite