Coronavirus, record de cazuri noi în Suedia. Franța amână Black Friday

Suedia coronavirus
Suedia coronavirus
21 noiembrie 2020, 08:53

Suedia a înregistrat un record la cazurile noi de coronavirus: 7.240 de infecții în ultimele 24 de ore. Au existat 66 de decese, totalul ajungând la 6.406. Rata mortalității în Suedia, care în ultimele luni a aplicat o strategie de combatere a Covid fără nicio formă de blocare, este mult mai mare decât în alte țări nordice, scrie Agenția ANSA.

În Franța, întregul sector al comerțului cu amănuntul – inclusiv Amazon France – a acceptat să amâne „Black Friday” cu o săptămână, până la 4 decembrie.

În Mexic, pe de altă parte, numărul morților a depășit 100.000, țara devenind a patra din lume care a trecut acest prag. „Astăzi în Mexic avem 100.000 de oameni care și-au pierdut viața din cauza Covid”, a declarat adjunctul ministrului Sănătății, Hugo Lopez-Gatell.

Statele Unite au înregistrat 192.805 cazuri noi în ultimele 24 de ore. În ultimele șapte zile, noile infecții au depășit 1,15 milioane.

De asemenea, cazurile de coronavirus în India au depășit 9 milioane, India devenind a doua din lume cu cel mai mare număr de infecții, după Statele Unite.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă