COVID 19. Spaniolii au nevoie urgentă de echipamente, Ungaria a impus noi restricții de deplasare, iar suedezii se confruntă cu o explozie de cazuri

27 martie 2020, 18:52

58 de mii de teste rapide, cumpărate de spanioli din China, s-au dovedit inutile. Inițial, se vorbea doar de câteva mii de teste defecte, dar presa a dezvăluit astăzi că e vorba de un număr mult mai mare.

Schemele de tratament aplicate acum la nivel european par să dea rezultate rapid – așa mărturisește unul dintre spaniolii cu coronavirus, care astăzi a fost externat.

Ungaria impune noi restricții de deplasare. Oamenii nu mai au voie să iasă din casă decât pentru a merge la lucru sau pentru necesități esențiale.

Vârstnicii de peste 65 de ani vor avea la dispoziție 3 ore, între 9 și 12, pentru a-și face cumpărături la farmacie sau la magazinele alimentare – a anunțat premierul Viktor Orban.

În Suedia, țară copleșită de numărul mare de infectări cu noul virus, voluntari și rezerviști ajută armata la construirea unui spital de campanie. Suedia nu a luat măsuri de izolare, iar numărul infectaților e în creștere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite