COVID-19. Scrisorile către bucureştenii selectaţi să participe la campania de testare rapidă au fost expediate. Urmează programările
27 Mai 2020, 16:08 (actualizat 27 Mai 2020, 17:04)
(actualizat 27 Mai 2020, 17:04) | Știrile TVR

Au fost expediate scrisorile către cei 10.500 de bucureşteni selectaţi să participe la campania de testare rapidă pentru COVID-19, anunță Primăria Capitalei într-un comunicat.

În următoarele zile vor avea loc programările pentru a începe la Arena Naţională testarea efectivă pentru studiul care va arăta cum a circulat noul coronavirus la nivelul Capitalei.

Proiectul se derulează în parteneriat cu primăriile de sector şi cu Institutul 'Matei Balş', a reamintit primarul Gabriela Firea.

Între Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. dr. Matei Balş", PMB, ASSMB şi cele şase primării de sector a fost încheiat, pe 27 martie, un protocol care prevede în detaliu atribuţiile fiecăreia dintre părţile semnatare.

Primăria Capitalei, prin ASSMB, asigură, împreună cu primăriile de sector, sprijinul logistic al acţiunii de testare: achiziţia testelor, organizarea spaţiului necesar, la Arena Naţională, şi participarea personalului medical.