Cozi pentru vocherele acordate persoanelor cu schema completă de vaccinare. Valoarea tichetelor este de 100 de lei

4 februarie 2022, 07:40

Sute de botoşăneni s-au înghesuit ieri, de la primele orele ale dimineţii, în curtea Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”, pentru a-şi lua voucherele pentru schema completă de vaccinare.

Oamenii au stat la rând zeci de minute, iar tensiunea s-a simţit în aer pentru că ei ştiau că vor fi distribuite abia astăzi. Aproape 39.000 de tichete vor ajunge la botoşănenii vaccinați.

Monica Adăscăliței, director, DSP Botoşani: Au fost aduse 38.700 de tichete care să acopere necesarul persoanelor vaccinate în perioada dintre 1 septembrie și finalul lunii ianuarie. Toată lumea le va primi. Rugămintea este să nu se înghesuie la coadă. Toți vor primi aceste tichete

În Mehedinți, după câteva luni de așteptare, au venit 6200 de vouchere. Imediat ce au aflat vestea, sute de persoane s-au așezat la rând, în fața centrului desemnat pentru acordarea bonurilor valorice, astfel că în doar două zile au fost distribuite aproape o mie de tichete. Mai erau așteptate aproximativ 5400 de persoane care au făcut a doua doză, după data de 3 septembrie.

Voucherele se distribuie indiferent de tipul de vaccin administrat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite