CRIPTO FASHION | Bani reali pentru haine virtuale. Moda vânzării de obiecte virtuale pentru lumi imaginare a luat un avânt fără precedent

13 august 2021, 09:35

Tendința există de câțiva ani, numai că pandemia, care a închis în case populația globului timp de mai bine de jumătate de an a stimulat imaginația oamenilor, care s-au mutat în număr mare în lumi virtuale, cum este cazul Decentraland, prima lume virtuală creată de proprii utilizatori. Și, ca în orice lume, locuitorii acesteia au nevoie de diverse lucruri, printre care și obiecte de îmbrăcăminte.

Moda vânzării de obiecte virtuale pentru aceste lumi imaginare a luat un avânt fără precedent, așa că nu au întârziat să apară creatorii. Cum este și cazul companiei care vinde pantofi virtuali de sport. O astfel de pereche de pantofi virtuali poate ajunge să coste între 1.500 de dolari, de astă dată reali. Oricât de surprinzător ar părea, noua vogă nu este doar o copie modei din realitate.

Tendința a fost remarcată și de giganții modei și luxului, care au intrat și ei în piața această promițătoare: proprietarul celor mai cunoscute marci de lux din lume, LVMH, a lansat un joc în care participanții pot cumpăra obiecte virtuale NFT.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă