Daruri de Crăciun pentru cei trei frați crescuți de bunica lor dintr-o pensie modestă. Copiii notarilor i-au invitat la serbarea lor

22 decembrie 2018, 20:32

Maria, Rebeca și Alex, cei trei copii abandonați de părinți și crescuți de bunica lor, dintr-o pensie de 640 de lei, au primit ghiozdane pline cu rechizite.

Acum două săptămâni ne mărturiseau că au nevoie de caiete, stilouri și pixuri. Cei trei frați învață bine și nu lipsesc niciodată de la școală.

Povestea celor trei frați prezentată în cadrul campaniei #TuFaciSarbatorile a impresionat mii de români. Mulți dintre ei au trimis mesaje de susținere.

Și mai mulți au fost cei care le-au întins o mână de ajutor.

Așa au făcut și copiii notarilor din România care i-au vrut pe cei trei frați lângă ei ca să fie siguri că Moș Crăciun nu îi va uita.

La serbarea gesturilor frumoase, Maria, Rebeca și Alex s-au bucurat de un colindător special: o fetiță în straie populare care i-a fermecat pe cei mici.

La un moment dat, copiii s-au ridicat de pe scaune și au urcat pe scenă. Întâlnirea cu Moș Crăciun a fost impresionantă.

Pe 25 decembrie, avem o nouă întâlnire cu Maria, Rebeca și Alex. Vă arătăm cum, împreună, am schimbat viața acestor copii care trăiau într-o garsonieră, fără căldură și apă caldă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite