Deșeurile, pericol pentru canalizare. La staţia de epurare din Timișoara s-au adunat în numai două ore două maşini de gunoi

8 octombrie 2020, 12:13

Măștile și mănușile aruncate aiurea sunt acum principalul motiv de îngrijorare pentru lucrătorii de la stația de epurare a apei uzate din Timișoara.

Nu sunt însă singurele obiecte care pot înfunda racordul clădirilor. La fel de periculoase sunt bețișoarele de urechi sau șervețelele umede. Deșeurile ajung în canalizare și de acolo la stația de epurare, unde înfundă grătarele, care trebuie să fie curățate manual.

Lucrătorii societății de apă și canalizare au intervenit pe mai multe străzi din Timișoara să remedieze problemele provocate de cantitățile mari de precipitații. Unul dintre aceste puncte nevralgice este pasajul Brediceanu.

Pentru orice sesizări urgente, dar și pentru probleme legate de servicii sau de fișa de client, factură și consum, cetățenii pot apela numărul unic din call centerul Aquatim 0356 914, sau pot trimite mesaje pe adresa de email [email protected].

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă