Delegația României la Eurovision a ajuns la Kiev. Ilinca: Români de pretutindeni, votați „Yodel IT”!

1 mai 2017, 15:36

„Români de pretutindeni, votați „Yodel IT”, pentru că România merită un loc bun în finala de la Kiev! Vă pupăm și vă mulțumim de toată susținerea de până acum și fiți alături și în continuare!” – așa a sunat mesajul Ilincăi astăzi, pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, după plecarea la Kiev, unde are loc finala Eurovision 2017.

Ilinca şi Alex Florea, duetul care interpretează „Yodel IT!”, Iuliana Marciuc – şefa delegaţiei și compozitorul Mihai Alexandru au făcut declaraţii chiar la terminalul aeroportului.

Ilinca: „Suntem foarte foarte pregătiți, extrem de pregătiți, până la maxim. Emoționați, la fel. Deci e bine!”.

Alex Florea: „Suntem pe ultima sută, ne aflăm în aeroport, suntem emoționați, pentru că este o primă experiență la acest nivel. Este o șansă foarte mare, atât pentru noi, ca artiști, să sperăm că și pentru România, vom merge acolo și vom scoate ce e mai bun posibil”.

Cu ce gânduri pleacă echipa română la Eurovision, ce loc și-au propus să ocupe cei doi și care sunt ultimele detalii legate de scena pe care vor evolua – aflați din înregistrarea conferinței de presă, din secțiunea VIDEO.

Eurovision 2017 se desfășoară anul acesta la Kiev, în această lună. 43 de ţări s-au înscris la ediţia din 2017. România va cânta în a doua semifinală, pe 11 mai. Marea finală va avea loc pe 13 mai.

Videoclipul melodiei Yodel IT poate fi vizionat aici.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă