Depășiți de rigorile legii. Un consilier local a lăsat pe altcineva să voteze în locul lui, iar un consilier județean, infectat cu noul coronavirus, și-a scurtat zilele de izolare

18 decembrie 2020, 20:20

Ieri, consilierii locali ai municipiului Galați s-au întrunit în ședință online, ca să discute și să supună votului mai multe proiecte de pe ordinea de zi.

În imaginile transmise pe pagina de internet a primăriei s-a putut însă observa că, la un moment dat, consilierul PSD Gheorghe Bezman se ridică, iar în locul lui se așează un alt bărbat care a votat aproape 30 de minute o serie de proiecte. Totul până când a fost observat de un consilier PNL.

„Adevăratul” consilier a revenit dar nu a oferit nicio explicație.

La ședință a fost prezent și reprezentantul Guvernului în teritoriu, dar care nu a reacționat pe loc la situație.

În județul vecin, la Tulcea, consilierul PNL Ionel Racheleanu a ales să vină la ședința Consiliului, deși mai avea de stat acasă în izolare încă o zi, fiind confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Alesul a venit cu o adeverință de la DSP, în care era menționat că trebuie să meargă la spital, pentru a-și face o tomografie.

Consilierul a fost nevoit să părăsească sala.

Cel mai probabil, autoritățile vor sesiza Poliția în ambele situații pentru a stabili dacă acțiunile celor doi consilieri contravin legii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite