Descinderi și rețineri la clanurile interlope din județul Dolj

14 iunie 2020, 15:48

Incidentul a avut loc sâmbătă pe o stradă intens circulată din cartierul Craioviţa Nouă, după întâlnirea a două clanuri rivale.

Mai mulți bărbați au atacat mașinile adversarilor cu bâte și răngi și au distrus geamurile autoturismelor. Indivizii au încercat să scoată șoferii din mașini însă aceștia au scăpat cu viață după ce au demarat în trombă. În urma incidentului, 4 autoturisme au fost avariate.

În urmă altercatiei, polițiștii craioveni s-au deplasat în zonă și au identificat 12 dintre persoanele implicate în scandal, acestea fiind duse la audieri. Majoritatea au fost reținute. Alte 4 persoane, care ar fi participat la altercaţia de ieri, sunt căutate de polițiști.

Descinderi în forță au fost dimineață și în orașul Murgeni, din județul Vaslui. Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au făcut 23 de percheziţii domiciliare.

Decizia a fost luată după ce, săptămâna trecută, în Murgeni au avut loc mai multe conflicte, în plină stradă, între grupări rivale.

În total, la operațiune au participat aproape 300 de poliţişti, jandarmi și luptători din Serviciul de Acțiuni Speciale.

În urma scandalurilor dintre clanurile interlope din Murgeni, autoritățile au declarat localitatea ca fiind zonă specială de siguranță și au instituit patrule și filtre de poliție la intrările în oraș.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă