Dimineți "Cu capu-n zori", la TVR! De luni, de la ora 07.00, cu Liza și Fere!
18 Octombrie 2020, 21:15

TVR vă pregăteşte o surpriză! De luni, de la ora 07.00, veţi începe fiecare zi cu Liza şi Fere, gazdele noului matinal al Televiziunii Române: "Cu capu-n zori!". Cei doi tineri simpatici şi prietenii lor vă pregătesc dimineţi frumoase, pline de energie şi distracţie. Ştiri, horoscop, reţete delicioase, meteo, şi invitaţi speciali. Totul, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00!

Liza și Fere nu vor fi singuri. Noul matinal al Televiziunii Române are toate ingredientele pentru un început de zi cu optimism şi energie.

Vor fi știri, meteo, horoscop, parenting, sfaturi pentru gătit, provocări şi campanii.

Zilnic, telespectatorii vor afla reţete uşor de preparat, rapide şi sănătoase, pregătite de un chef direct în platoul emisiunii.

După 23 de ani în care a trăit şi a gătit în Spania, Angie Cobuţ s-a întors să îi înveţe pe români cum să mănânce sănătos.

Bianca Patrichi va însenina dimineţile mohorâte cu informaţiile meteo şi cu mişcare sănătoasă.

Orice zi este mai bună dacă ştii ce te aşteaptă, aşa că Mădălina va avea grijă ca astrele să se alinieze pentru telespectatorii TVR.

Totul este pregătit până în cel mai mic detaliu pentru prima ediţie a emisiunii.

Emisiunea produsă de Augusta Lazarov se anunţă deja ca o alegere excelentă pentru dimineţile frumoase. Zeci de oameni, decor nou, zeci de ore de repetiţii şi multă muncă sunt în spatele unui produs de calitate.

Şi pentru că informaţia înseamnă putere, telespectatorii TVR vor primi oră de oră cele mai importante ştiri.

Prima ediţie a noii emisiuni aduce şi vedete în platou, iar Dorin Chioţea şi Irina Mohora vor fi cei care îi vor ajuta pe telespectatori să vadă lumea cu alţi ochi şi le vor da cele mai importante sfaturi de la specialişti.