Din culisele Cerbului de Aur 2020 #GENERAȚII: Monica Anghel, câștigătoarea trofeului în 1996, momente emoționante
31 Iulie 2020, 21:12

Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII va fi un spectacol grandios de televiziune, promit artiştii care au filmat deja pentru ediţia din septembrie. Connect-R, Lidia Buble, Roxen si Dora Gaitanovici sunt doar câţiva dintre artiştii pe care îi veţi putea vedea în ediţia specială. Am aflat și câteva detalii de culise de la Monica Anghel, câştigătoare a Cerbului de Aur, invitată la emisiunea "Ca-n viaţă".

Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII este un spectacol de televiziune inedit, special gândit pentru crea o simbioză, un melanj inteligent între trecut și prezent.

Câștigătoarea Cerbului de Aur în 1996, Monica Anghel, ne-a mărturist că recitalul din 1994 este, de fapt, cea mai frumoasă amintire a ei de pe scena Festivalului.

A 20-a ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur trebuia să aibă loc între 20 și 23 august, în Piața Sfatului din Brașov, dar a fost anulat din cauza pandemiei.

Televiziunea Română le oferă telespectatorilor Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII, o producţie eveniment în care îi veți vedea şi asculta pe artiştii preferaţi din mai multe generaţii: de la Monica Anghel şi Mircea Baniciu la Lidia Buble, Connect-R, Dora Gaitanovici, Bella Santiago și Roxen.