Din culisele inaugurării lui Donald Trump. Celebrităţile din showbiz au decis să boicoteze ceremonia

18 ianuarie 2017, 22:10

Presa de specialitate a întocmit un clasament neoficial, de unde reiese că cel mai cunoscut artist care va cânta la inaugurare este Toby Keith, interpret şi compozitor de country.

Imnul naţional va fi interpretat de Jackie Evancho – descoperită la concursurile de tinere talente şi devenită, la nici 17 ani, un superstar. Răutăcioşii comentează că ea măcar nu va face playback, aşa cum a surprins în mod neplăcut faimoasa Beyonce, la inaugurarea lui Obama, acum 4 ani.

Marele mister este, în acest moment, ce costum va purta Donald Trump la ceremonia de învestitură. Despre Melanie Trump umblă vorba că va avea o ţinută semnată Ralph Lauren, iar rochia de seară, la dineul cu 1.500 de invitaţi, va fi şi el probabil creaţia designerului american. De altfel, deux-piece-ul de 4.000 de dolari pe care Melanie l-a purtat în noaptea alegerilor are tot eticheta Ralph Lauren. Donald Trump va jura credinţă cu mâna pe două biblii. Una este biblia lui Abraham Lincoln, pe care a jurat şi Obama, iar cealaltă este biblia primită de Trump de la mama lui, când era copil.

Sigur că toate camerele vor fi aţintite pe Trump când depune jurământul, dar la fel de atente vor fi televiziunile şi cu Hillary Clinton. În timpul ceremoniei Hillary va sta la doar câţiva metri de cel care i-a spulberat visul de a deveni prima femeie preşedinte a Americii, şi mulţi ziarişti spun că vor să-i urmărească reacţiile, fiindcă pentru Hillary ceremonia va fi o mare tortură.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă