DIRECȚIA 5 – primul show live online, vineri, de la ora 19.00

Directia 5 show live  online
Directia 5 show live online
8 mai 2020, 10:22

„Vineri, pe 8 mai, vă pregătim un concert absolut extraordinar. N-aveţi decât să staţi acasă şi la ora 19,00 să intraţi pe platforma vStage. Vom fi sus, sus de tot, aici, în Bucureşti, pe terasa Teatrului Naţional”, a spus Marian Ionescu, liderul trupei, într-un mesaj pe Youtube.

În acelaşi mesaj, Cristi Enache, solistul trupei, a dezvăluit că în concert vor fi prezentate, pe lângă melodii mai vechi ale trupei, şi câteva surprize de pe următorul album.

„Abia aşteptăm să vă cântăm cântecele pe care le iubiţi. Vom cânta şi de pe discurile trecute, dar, bineînţeles, avem o surpriză pentru voi, vom cânta de pe următorul nostru album, pe care îl vom lansa în toamnă. Aşa că fiţi acolo!”, a spus Cristi Enache.

Nicu Damalan, chitaristul trupei, a declarat că în perioada în care a fost nevoit să stea acasă a studiat iar acum aşteaptă să le arate fanilor.

„Mă simt în mare formă, întrucât luna asta, eu, ca şi voi, am stat acasă. Eu sunt puţin norocos că mă pot plimba prin faţa curţii, dar n-am făcut altceva decât să studiez şi de abia aştept să vă arăt ce am studiat”, a mărturisit Damalan.

În acelaşi clip au mai fost scurte mesaje transmise şi de restul componenţilor trupei – Alina Crişan, Diana Suciu, Marius Keseri şi Petrică Andrei.

Pentru a putea urmări concertul, doritorii vor trebui să-şi achiziţioneze un bilet, în valoare de 50 de lei, de pe platforma iabilet.ro. Cumpărătorii vor primi un link ‘Vezi online”. La ora de începere a evenimentului, fanii vor trebui să apese butonul şi vor fi redirecţionaţi direct către pagina vStage a evenimentului, unde vor putea asculta concertul live.

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite