Directorul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: Nu te poți lupta cu prostia, cu ignoranța și cu conspirația, cu indolența, cu nesimțirea, cu iresponsabilitatea. Îi așteptăm în spitale, avem și lumânări

14 iulie 2020, 11:20

Ieri mai erau 7 locuri libere la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, unde lucrează și dr. Virgil Musta.

„Ne ajutam cu colegii de la Spitalul CFR, care preiau cazurile asimptomatice sau ușoare. La noi, Terapia Intensivă este plină (…) sunt pacienți care cred mai mult în teoria conspirației decât în tratamentul medicamentos. Avem în Terapie un pacient care a refuzat tratamentul cu Remdesivir, ne-a spus că nu vrea să facem experimente pe el. Din păcate, acum este la Terapie intensivă și nu putem decât să îi dam tratament suportiv”, a declarat directorul spitalului, Cristian Oancea.

Suntem dezarmați. Toată munca noastră s-a dus pe apa Sâmbetei. (…) Nu mai avem arme. Nu te poți lupta cu prostia, cu ignoranța și cu conspirația, cu indolența, cu nesimțirea, cu iresponsabilitatea„, a subliniat medicul.

Nu ai ce să-i mai faci. Îi așteptăm în spitale, unde avem și lumânări. Ei cred că se fac bine de la natură. Avem pacienți relativ tineri, între 50 și 70 de ani, a adăugat Cristian Oancea.

Până ieri, în Timiș au fost raportate 607 cazuri de coronavirus.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite