Djokovic, o nouă problemă: Pe formularul său de călătorie nu apare o vizită în Spania, pe care ar fi făcut-o în ultimele 14 zile

11 ianuarie 2022, 12:30

Djokovic a început antrenamentele pe terenul central al Openului Australiei, Rod Laver Arena, la o zi după victoria obținută în justiţie împotriva deciziei guvernului australian de a-i anula viza de intrare.

Sunt australieni care și-ar dori mult ca sârbul să fie deportat. Pentru alții, cazul Djokovic a căpătat proporții prea mari, țînând cont că sunt destule persoane nevaccinate în Australia.

“E un egoist nevaccinat, e departe de adevăr şi de toată experienţa prin care noi, cei din statul Victoria, am trecut în ceea ce priveşte COVID. Cred că ar trebui trimis înapoi cu primul avion”.

„Nu e nicio problemă. În ţara asta mai sunt destui nevaccinaţi care umblă peste tot. Iar el nici nu stă mult la noi şi nici nu merge prin mulţimi mari de oameni”.

Cu toate acestea, participarea lui la primul turneu de Mare Șlem al anului este în conține sub semnul întrebării. Ministrul imigrației poate, dacă dorește, să treacă peste ordinul judecătorului care i-a reacordat viza. Doecamdată, nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Este posibil ca autoritățile austrraliene să analizeze și problema vizitei în Spania – vizită nedeclarată de Djokovic la intrarea în Australia – și de abia apoi să ia o hotărâre.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite