Doi polițiști au fost împuşcați, iar un al treilea a fost lovit cu pumnul în față, în timpul unei misiuni

6 noiembrie 2020, 13:34

Scene dramatice în Covasna. Doi polițiști au fost împușcați, iar un al treilea a fost lovit cu pumnul în față. Totul a degenerat după ce oamenii legi au încercat să ducă doi bărbați la secție. Mai multe anchete au fost deschise în acest caz.

Incidentul s-a petrecut ieri dimineața în comuna Barcani din Covasna. Cei doi agresori, de 20, respectiv 52 de ani, au fost chemați la sediul poliției din comuna pentru soluționarea unei petiții.

Acolo, au devenit recalcitranți și l-au tras de uniformă pe șeful de post, iar unul l-a lovit cu pumnul pe omul legii. Un alt agent a sărit în apărarea colegului și a pulverizat spray lacrimogen asupra celor doi. Dar agresorii au fugit.

În consecință, pe numele lor a fost emis un mandat de aducere. Câteva ore mai târziu, doi polițiști au mers la casa unuia dintre bărbați, moment în care acesta a scos un pistol și a tras asupra agenților, rănindu-i la nivelul picioarelor.

Cei doi agresori au fost încătușați și duși la sediul poliției din orașul Întorsură Buzăului. Polițiștii răniți au fost duși la spital și sunt în afara oricărui pericol. Cazul este anchetat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite