Donald Trump nu mai apare miercuri în fața procurorului din Manhattan, așa cum anunțase presa americană

Donald Trump
Donald Trump
22 martie 2023, 19:02

ACTUALIZARE Marele juriu din Manhattan, care a audiat probe în cazul Trump, nu se va reuni miercuri, potrivit unei surse familiare cu acest caz, citată de CNN.  Presa internațională transmite că, după ani de anchetă a procuraturii din Manhattan, procurorul acesteia, Alvin Bragg, un ales democrat, părea aproape de a anunța o inculpare penală – considerată istorică – a celui de-al 45-lea președinte american.

Trump este acuzat că ar fi plătit o actriță de filme pentru adulți în 2016, înainte de începerea campaniei pentru alegerile prezidențiale. El i-ar fi dat actriței 130.000 de dolari pentru ca aceasta să nu dezvăluie relația pe care au avut-o cei doi.

Presa americană anunțase că Donald Trump ar putea fi reținut și pus sub acuzare miercuri, în urma unei audieri. Ar fi exact ceea ce își dorește fostul președinte, care vrea să apară încătușat în fața lumii, a mai scris presa americană.

Donald Trump speră să revină la Casa Albă la alegerile din 2024 și spune că va candida, chiar dacă va fi pus sub acuzare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite