Donald Trump s-a întors în campania electorală, după mai multe teste negative la COVID-19: „Aș vrea să vin să vă pup pe toți”

13 octombrie 2020, 13:24

Câteva mii de susținători ai președintelui s-au adunat în aer liber pe un aeroport pentru a participa la mitingul electoral. Președintele s-a arătat în formă și a împărțit măști, chiar dacă puțini păreau să poarte. Cu doar 11 zile în urmă, președintele a fost testat pozitiv și a stat internat câteva zile în spital. De atunci s-a recuperat, se declară imun, iar entuziasmul revederii cu susținătorii a fost cât se poate de evident.

DONALD TRUMP, preşedintele SUA:  „Mă simt foarte puternic. Aş veni printre voi şi să vă pup pe toţi care sunteţi aici. Aş pupa toţi bărbaţii şi femeile frumose, pe toată lumea. Un sărut apăsat pentru fiecare.”

Medicul Casei Albe a transmis o scrisoare în care afirmă că președintele a fost testat negativ mai multe zile la rând și nu prezintă risc să infecteze alte persoane. Pentru susținătorii săi, revenirea sa în campanie este de bun augur și unii continuă să vadă în COVID mai mult un joc politic.

Revenirea lui Trump în campanie a fost taxată de candidatul democrat Joe Biden, aflat la un eveniment electoral în statul Ohio.

JOE BIDEN, candidat democrat:  „De când a fost diagnosticat, a avut un comportament nesăbuit, de-a dreptul uluitor. Cu cât este preşedinte mai mult, cu atât Donald Trump o să devină şi mai nesăbuit.”

La nivel național democratul Biden conduce cu peste 10 procente în sondaje, dar în statele-cheie, cum este și Florida, diferența este în zona marjei de eroare. Alegerile sunt pe 3 noiembrie, dar deja se votează prin poștă și anticipat în unele state, iar interesul este uriaș. În Georgia, alegătorii au stat ore bune la coadă pentru a-și exprima opțiunea la urne.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite