Două ședințe privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, astăzi, la Cotroceni
19 Mai 2020, 10:57
(actualizat 19 Mai 2020, 14:37)

Președintele Klaus Iohannis va avea, astăzi, două întâlniri cu membrii Guvernului, una de la ora 14.00 și alta de la ora 15.00. Ambele ședințe au ca temă măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19. La finalul lor, președintele va susține o declarație de presă.

Prima ședință va avea lor de la ora 14.00, iar la întâțlnirea cu președintele vor fi prezenți prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Finanțelor Publice, Vasile Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

O oră mai târziu, de la 15.00, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, 19 mai a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni,șeful statului se întâlnește cu premierul Ludovic Orban, viceprim-ministru, Raluca Turcan, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

După cele două întâlniri, președintele va susține o declarație de presă.