„Drag de România mea” revine duminică, la TVR 2. Eroii campaniilor Ştirilor TVR vor fi premiați de Fuego

13 septembrie 2019, 20:09

Bogdan Avram şi Mihai Daniel Moldoveanu sunt eroii pe care publicul emisiunii „Drag de România mea” i-a aplaudat în picioare.

Bogdan a fost îngerul păzitor pentru o tânără înjunghiată în Capitală. Cu pricepere și curaj, i-a acordat primul ajutor și i-a dăruit zile, așa cum a învățat în programul de voluntariat al Serviciului de Ambulanță. Bogdan a dovedit că există un erou în fiecare dintre noi.

Mihai salvează vieți de la 14 ani. A ales acest drum după ce şi-a piedut mama. S-a înscris la cursuri şi a devenit voluntar la Ambulanță. Pe 3 ianuarie a intrat în alertă când a primit un mesaj despre o persoană lovită de metrou în staţia de lângă casa lui. În subteran a dat peste un adolescent care era pe șine, încă în viaţă. Şi, minute bune, Mihai i-a vorbit despre cum poţi să supravieţuieşti şi într-o astfel de situaţie.

Poveştile lor au fost spuse în cadrul campaniei „Tu faci sărbătoarea”.

Duminică, de la ora 15.00, în cadrul emisiunii „Drag de România mea”, Paul Surugiu Fuego îi premiază pe Bogdan și Mihai. Totul, într-un show la superlativ.

În noul sezon nu lipsesc nici surprizele. Ionuț Dolănescu va veni împreună cu familia sa în emisiune.

După mulți ani, veți avea ocazia să-l revedeți pe celebrul comediant, maestru al umorului de calitate, Doru Octavian Dumitru.

Şi îi veţi asculta pe maestrul Benone Sinulescu şi pe băieţii de la Holograf.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite