Draga Olteanu Matei, condusă pe ultimul drum. Actrița a fost înmormântată cu onoruri militare

22 noiembrie 2020, 13:57

Multe amintiri frumoase și tot atâtea regrete au fost duminică la Piatra Neamț, acolo unde îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei a fost înmormântată cu onoruri militare.

Cine intra în casa Dragăi Olteanu Matei simțea din primul moment căldura unui om cu suflet mare. „Așa e Draga„, spun prietenii, care își amintesc și acum cum erau răsfățați cu bunătăți făcute chiar de marea actriță.

Sute de persoane au venit să o conducă pe ultimul drum pe Draga lor, în ciuda faptului că autoritățile au impus ca regulă prezența a maximum 100 de persoane, care să păstreze o distanță de 3 metri între ele.

Sicriul cu trupul regretatei actrițe a fost dus la cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamț, acolo unde își va dormi somnul de veci lângă soțul ei, medicul Ionel Matei.

Draga Olteanu Matei s-a stins pe 18 noiembrie, la 87 de ani. A avut o viață plină, despre care îi plăcea să le povestească prietenilor.

Scena a fost pentru Draga Olteanu Matei totul. Acolo și-a petrecut cea mai mare parte a vieții. A jucat în peste 90 de filme și în 50 de piese de teatru.

„Dumnezeu mi-a dat posibilitatea să-mi câştig pâinea cea de toate zilele. Şi îi mulţumesc pentru asta! M-am străduit să o câştig frumos şi să fiu corectă! Asta a fost tot!”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă