Duelul emisferelor în semifinalele Cupei Mondiale de rugby! Partidele Anglia – Noua Zeelandă şi Ţara Galilor – Africa de Sud, în direct la TVR

Cupa Mondială de rugby 2019 a fost transmisă în direct la TVR
Cupa Mondială de rugby 2019 a fost transmisă în direct la TVR
25 octombrie 2019, 13:49

Anglia înfruntă Noua Zeelandă în prima semifinală, un duel al emisferei de nord cu cea de sud, sau o confruntare între două câştigătoare de cupă mondială.

Anglia a cucerit trofeul în 2003, la capătul acelei finale celebre câştigate prin drop golul reuşit de Johnny Willkinson. Noua Zeelandă este campioană en-titre şi cu trei cupe mondiale cucerite. Duelul dintre primele două clasate în ierarhia mondială este sâmbătă, de la ora 11.

În cealaltă semfinală, Ţara Galilor, care a mai atins de două ori penultima fază a competiţiei, are în faţă puternica formaţie a Africii de Sud, care a trecut la pas de revelaţia Japonia.

Cele două echipe se întâlnesc duminică, de la ora 11, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

Faza sferturilor a adus şi primele plecări, Michael Cheika şi-a anunţat demisia de la cârma Australiei, echipa cu care a jucat finala ediţiei trecute a Cupei Mondiale, partidă pierdută în faţa Noii Zeelande. Şi Joe Schmidt ar putea părăsi naţionala Irlandei după 6 ani de la numirea sa în funcţie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă