După ani buni în care a locuit într-o baracă, o familie cu nouă copii a primit o casă, cu ajutorul donațiilor

26 octombrie 2020, 11:49

Familia cu nouă copii din comuna Racoviţa a ajuns în atenţia voluntarilor din cadrul Asociaţiei „Copiii fără copilărie din judeţul Vâlcea”, asociaţie coordonată de poliţistul Eusebiu Predonescu, în vara acestui an.

Impresionaţi de sărăcia lucie în care părinţii şi cei 9 copii şi-au dus traiul de zi cu zi, voluntarii au donat bani sau au colectat deşeuri reciclabile care ulterior au fost valorificate pentru achiziţionarea de materiale de construcţii. Căsuţa în care vă locui de acum înainte familia din Racoviţa are trei camere şi o baie şi a fost ridicată în doar două luni.

În ultimii doi ani, Asociaţia „Copiii fără copilărie din judeţul Vâlcea” a ridicat cu sprijinul voluntarilor şi a multor oameni de bine din întreaga ţară mai multe căsuţe pentru familiile nevoiaşe. Totodată au fost organizate mai multe campanii de ajutorare a nu mai puţin de 500 de copii din judeţul Vâlcea.

Cei care vor să întindă o mână de ajutor copiilor care nu mai au părinţi sau care provin din familii fără posibilităţi financiare pot dona bani, îmbrăcăminte sau alimente neperisabile la depozitul Asociaţiei „Copiii fără copilărie din judeţul Vâlcea”, din incinta fostului Liceu Oltchim din Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, toţi cei interesaţi pot să afle mai multe detalii despre micuţii care au nevoie de ajutor pe pagina de Facebook a organizaţiei non-profit

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă