Emil Boc: Sunt opt cazuri de COVID în Primăria Cluj-Napoca

Emil Boc primarul orașului Cluj-Napoca
Emil Boc primarul orașului Cluj-Napoca
22 iulie 2020, 16:07

Primarul Emil Boc a declarat miercuri în ședința Consiliului Local că mai mulți funcționari se află în izolare la domiciliu în urma anchetei epidemiologice a DSP Cluj.

„Primăria Cluj-Napoca are 3172 de angajați, la creșe, Poliție Locală, Spitalul Clujana, asistență socială, parcări, aparatul de specialitate. Avem 8 cazuri de COVID confirmate. Cei 8 colegi se simt bine, nu au probleme de nicio natură care să le pună viața în pericol”, a spus Boc.

Acesta a subliniat că a discutat cu autoritățile sanitare care i-au transmis că nu există prevederi legale pentru testarea în masă a angajaților din Primărie.

„Mi s-a explicat că dacă s-ar aplica testările în masă s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome, care au probleme grave și trebuie să ajungă cât mai repede la un tratament. Legea spune, contacții direcți stau în izolare, dacă au simptome se face testarea și se internează”, a explicat Emil Boc.

Edilul a făcut apel către clujeni la responsabilitate și calm și la respectarea prevederilor legale privind stoparea răspândirii coronavirusului.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite