Emoții cât pentru o viață în fața și în spatele camerei de filmat. Cum au trăit jurnaliștii și tehnicienii TVR vizita Suveranului Pontif în România

3 iunie 2019, 21:00

Asemenea imagini au făcut turul lumii, pentru că au fost surprinse de cameramanii TVR care au știut să redea emoția pe care a semănat-o Papa Francisc peste tot pe unde a trecut.

Chiar dacă sunt obișnuiți cu tot felul de transmisiuni, și jurnaliștii au simțit din plin momentul. Zâmbetul și bucuria cu care Papa stătea în mijlocul oamenilor obișnuiți au cucerit pe toată lumea.

L-ați văzut pe Suveranul Pontif în papamobil pentru că, bine ancorat într-o altă mașină, un coleg de-al nostru l-a filmat peste tot. Şi pe ploaie, și pe soare. Cocoțat undeva la marginea Blajului, tot un cameraman al TVR a oferit imaginea Câmpiei Libertății cucerite de bucuria întâlnirii cu Papa Francisc. Fiecare a dorit să păstreze câte ceva din aceste momente.

Colega noastră Diana Dumitrașcu l-a însoțit pe papa în avion și a aflat şi simţit felul în care se bucură Sanctitatea Sa alături de cei apropiaţi.

După cele trei zile ale vizitei apostolice rămâne şi mulțumirea că imaginile și mesajele au ajuns la sufletele românilor și mai departe, la sufletele lumii întregi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite