EURO 2020 | Belgia a învins campioana europeană Portugalia (1-0) şi s-a calificat în sferturi. Olanda, eliminată surprinzător de Cehia, cu 2-0

Belgia a învins Portugalia în optimile de finală
Belgia a învins Portugalia în optimile de finală
28 iunie 2021, 10:03

Pe Estadio de la Cartuja din Sevilla, Cristiano Ronaldo a trimis primul șut pe poartă, în minutul 25, dar scorul l-a deschis Belgia, prin Thorgan Hazard, în minutul 42. Campioana en-titre, Portugalia, a căutat golul egalizator întreaga repriză secundă, dar Courtois a apărat tot în fața lui Ronaldo (75), Ruben Dias (82) sau Andre Silva, Guerreiro a nimerit bara în minutul 83, a rămas Belgia – Portugalia 1 – 0, și “dracii roșii” vor juca în sferturi, la Munchen, cu Italia.

Pe Puskas Arena din Budapesta, Țările de Jos și Cehia au jucat o primă repriză echilibrată, dar fără gol, cu o ocazie pentru cehi prin Barak (38) și răspunsul venit în timpul suplimentar, de la Van Aanholt. În minutul 55, după consultarea VAR, De Ligt a văzut roșu pentru henț, și, în superioritate numerică, Holes a deschis scorul în minutul 68, iar în minutul 80 l-a servit pe Schick, pentru un 2 – 0 surprinzător, și Cehia va întâlni în sferturi, la Baku, Danemarca.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite