Eurovision, la un click distanță. Au început înscrierile pentru Selecția Națională
26 Noiembrie 2021, 20:56 (actualizat 02 Decembrie 2021, 12:41)
(actualizat 02 Decembrie 2021, 12:41) | Știrile TVR

Au început înscrierile pentru Selecția Națională Eurovision! Toti cei interesați pot trimite piesele care merită să ajungă în inimile oamenilor din toată lumea. Iar cu două zile înainte de Crăciun, juriul va anunța cei 45 de semifinaliști. Noutatea acestei ediții este că publicul va putea salva, online, 5 melodii în semifinală. Iar pe 5 martie vom afla reprezentantul României la Eurovision 2022.

Magia Eurovision se întoarce la TVR. Toți cei interesați să participe și să reprezinte România la cel mai mare festival muzical din lume sunt invitați să intre în arenă.

Își pot trimite piesele la adresa eurovision.romania@tvr.ro până pe 19 decembrie.

Iuliana Marciuc, manager de proiect, Eurovision România: Selecția Națională se va desfășura în trei etape, o preselecție, o semifinală, în data de 12 februarie, transmisă în direct de postul național de televiziune și o finală, în data de 5 martie, când vom cunoaște reprezentantul României la Eurovision.

Compozitorii pot înscrie piesele online în perioada 26 noiembrie - 19 decembrie. Iar pe 23 decembrie, juriul va anunța 45 de piese pentru semifinală.

Toate informaţiile despre înscriere și organizarea concursului le găsiți în Regulamentul Selecţiei Naţionale, disponibil pe site-ul eurovision.tvr.ro.