EUROVISION 2021 | Imagini și detalii în exclusivitate din culisele evenimentului, de luni până vineri pe TVR 1, în cadrul emisiunii „Destinația Eurovision”

3 mai 2021, 20:11

Eurovision, cel mai mare concurs muzical european, revine în lumina reflectoarelor după un an de pauză. 39 țări s-au înscris în competiție, însă numai una va câștiga marele trofeu. România va fi reprezentată de Roxen, cu piesa Amnesia.

Show-ul României a fost pregătit în conditii extraordinare în studiourile TVR, din cauza pandemiei. Iar membrii delegației sunt în izolare până sâmbătă, când vor pleca la Rotterdam.

Eurovision 2021 se va desfășura în perioada 18-22 mai, cu mai puțini spectatori și distanțare socială. Doar 3.500 de spectatori vor avea acces în sală, în baza unui test Covid negativ. Și delegațiile țărilor participante vor fi testate de fiecare dată când vor ajunge la sala de spectacole. Imagini în exclusivitate din culisele evenimentului puteți vedea în fiecare seară, de luni până vineri, la emisiunea „Destinația Eurovision”, prezentată de Sonia Argint.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite