Eurovision 2021 cu număr limitat de spectatori, la Rotterdam

Eurovision 2021
Eurovision 2021
1 aprilie 2021, 16:53

Cel mult 3.500 de oameni care trăiesc în Olanda vor avea acces la repetiţii, semifinalele şi finala care se vor desfăşura în perioada 18-22 mai.

Toți vor trebui să facă dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea noului coronavirus.

Măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului au fost prelungite în Olanda până la sfârşitul lunii aprilie, din cauza creşterii numărului de infectări.

De la începutul pandemiei, Olanda a raportat 1,2 milioane de cazuri de COVID-19 şi 16.500 de decese asociate acestei boli.

Olanda găzduieşte cea de-a 65-a ediţie Eurovision, după ce cantautorul Duncan Laurence a câştigat ediţia din 2019 cu piesa „Arcade”.

Participanții își vor interpreta live melodiile.

Concursul va fi organizat sub măsuri stricte de securitate sanitară, care includ măşti, carantină şi distanţare.

Sloganul României de anul acesta este #ealtceva. Țara noastră va fi reprezentată de Roxen cu piesa Amnesia, care a înregistrat deja peste 2 milioane de vizualizări.

Artista va cânta în prima semifinală cu numărul 13 în concurs.

„Îmi place numărul 13, mi-a purtat mereu noroc şi sper să se întâmple la fel şi de data aceasta. Abia aştept să urc pe scena Eurovision! Vă pup şi vă îmbrăţişez!”, transmite Roxen.

Roxen ar fi trebuit să ne reprezinte în 2020 cu piesa „Alcohol You”. Ediția a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19, însă artista a rămas reprezentanta noastră.

Semifinalele se vor desfășura pe 18 și 20 mai, iar Marea Finală pe 22 mai.

Cele trei spectacole vor fi transmise în direct de Televiziunea Română.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite