EXCLUSIV Industria Rusiei s-a adaptat la pandemie. Cele mai căutate produse şi servicii

21 decembrie 2021, 22:08

Odată cu resticțiile impuse de pandemie, firmele și companiile producătoare de soft-uri IT s-au adaptat la noua realitate.

Carantina, prestările de servicii online și regimul de telemuncă îi obligă pe angajați să caute soluții.

Așa s-au dezvoltat platforme prin intermediul cărora se pot organiza chiar și expoziții, întâlniri sau prezentări de proiecte în orice colț al lumii.

Alexandr Krikușenko, director tehnic companie IT: Oamenii folosesc videoconferința pentru a lucra împreună chiar și când sunt în carantină. Vorbitorul stă într-un loc, folosește produsul nostru, iar interlocutorii, până la o sută de mii de persoane, se pot conecta.

În centrele comerciale și chiar pe stradă poți găsi panouri interactive, prin intermediul cărora poți plăti impozitele, telefonul sau să îți faci o asiguare nouă.

Ilya Fedorușkin, director general adjunct companie producătoare de platforme interactive: Poate fi o firmă de asigurări, o filială de bancă sau de telefonie mobilă. Clientul vine, intră prin video call cu personalul companiei și poate primi anumite sfaturi sau servicii.

S-a găsit o soluție simplă și pentru măsurarea temperaturii elevilor la intrarea în școală. Un dispozitiv destul de interesant. Când vin să își dezinfecteze mâinile, automat li se măsoară și temperatura corpului.

În domeniul medical, firmele sunt suprasolicitate cu produsele și serviciile care se cer pe piață.

Maxim Bagma, reprezentant companie producătoare tehnică medicală: Medicii sunt asociați cu gentuțele portocalii de prim ajutor. Da, noi le producem. Medicii sunt foarte mulțumiți. Geanta este comodă, ergonomică și făcută dintr-un plastic ecologic.

Pulsoximetre, aparate care dozează cantitea de preparat injectabil la perfuzii și chiar sisteme de ghidaj pentru un masaj cardiac correct, sunt doar câteva produse care sunt foarte solicitate acum, în situația pandemică.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite