EXCLUSIVITATE Dr. Herman Berkovici, originar din România, acum medicul personal al lui Benjamin Netanyahu, despre tratamentul miraculos al Israelului împotriva Covid-19

5 februarie 2021, 20:50

Se numește EXO-CD24 și este substanța activă a unui potențial tratament împotriva unor cancere. Potrivit publicației electronice israeliene Ynetnews, profesorul Nadir Arber de la spitalul Ichilov din Tel Aviv, a folosit EXO-CD24 pentru a trata pacienți în stadii medii sau grave de COVID 19.

Dr. HERMAN BERKOVICI, medicul premierului Benjamin Netanyahu (prin telefon): “Este o substanţă proteinică, acest CD24, este o substanţă proteinică care este cunoscută. S-a văzut că această substanţă, care este ieftină şi se foloseşte ca și inhalaţie, o dată pe zi, s-a văzut că, după două zile, pur şi simplu, bolnavii s-au simţit extraordinar şi, după 3-4 zile, deja 29 de bolnavi au fost eliberaţi, iar bolnavul 30, care era puţin mai rău, a fost eliberat după ziua a cincea”.

Spitalul Ichilov a solicitat Ministerului Sănătății aprobarea pentru extinderea testelor la sute de pacienți. Dacă experimentul va fi aprobat și dacă rezultatele vor fi asemănătoare, există speranța realizării unui medicament eficient împotriva COVID 19.

Dr. HERMAN BERKOVICI (prin telefon): “Faptul că toţi cei 30 de bolnavi internaţi au ieşit din această boală – ne dă speranţă şi optimism”.

Doctorul Herman Berkovici este originar din România, a absolvit Facultatea de Medicină din Cluj în 1971. A lucrat ca medic în România și, în 1975, a emigrat în Israel. A devenit medicul personal al premierului Benjamin Netanyahu. Potrivit aceleiași publicații, Centrul Medical Hadassa din Ierusalim a încercat un alt tratament care dă speranțe.

Medicamentul Alocentra a permis ameliorarea stării a 21 de pacienți în șase zile și externarea lor după încă două. Israelul este vârful mondial al provesului de vaccinare și a reușit inocularea serului la cinci milioane de cetățeni dintr-o populație de nouă milioane de oameni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite