Experiment culinar la bordul avioanelor din Singapore
26 Octombrie 2020, 08:24

Un experiment de două zile, menit să mai reducă din pierderile industriei aeronautice, s-a încheiat cu succes în Singapore. Două avioane rămase la sol au fost transformate în restaurante.

Toți cei 900 de pseudo-pasageri s-au declarat mulțumiți și proiectul are șanse să fie repetat de alte linii aeriene din lume.

Locurile din aeronavele Airbus A380 s-au vândut în 30 de minute de la deschiderea comenzilor: oamenii au vrut să retrăiască plăcerea unei mese în cel mai mare avion comercial din lume.

Clienții au trecut prin verificările de securitate în aeroport. Odată ajunși la bord li s-a oferit un tur cu acces în zone tradițional private, și-au ocupat locurile la distanță socială și au avut de ales între meniu internațional sau tradițional.

Singapore Airlines a lansat inițiativa după ce veniturile companiei au scăzut drastic și au ajuns în vara la 700 de milioane de euro.