Explozii în centrul orașului Krasnodar, în sudul Rusiei
26 Mai 2023, 08:36 (actualizat 26 Mai 2023, 08:47)
(actualizat 26 Mai 2023, 08:47) | Știrile TVR

Explozii au avut loc în centrul orașului rusesc Krasnodar, situat în sudul Rusiei, în dimineața zilei de 26 mai devreme. Informaţia şi imaginile au fost transmise pe canalele de comunicare ruseşti. Postarea Telegram publicată la primele ore ale dimineţii a inclus un videoclip în care se aude o explozie foarte puternică urmată de un fulger de lumină.

Potrivit „canalului de Telegram rusesc Baza", apărarea antiaeriană a orașului a funcționat după ce orașul a fost atacat de drone, iar martorii oculari au spus că au auzit sunete similare cu cele ale dronelor. The Kyiv Independent nu a putut verifica aceste afirmații.

 

 

Explozii au mai avut loc şi la rafinăria de petrol Ilsky din regiunea Krasnodar din Rusia pe 5 mai, cauzate tot de un potenţial atac cu drone. În ultimele săptămâni, a existat un număr tot mai mare de rapoarte despre atacuri pe teritoriul rus, inclusiv, cel mai important, o incursiune transfrontalieră în regiunea Belgorod a Rusiei a două grupuri de militanți ruși care pretindeau că luptă de partea Ucrainei.