Expoziție de artă contemporană românească, cu participarea extraordinară a artistului Mircea Cantor, găzduită de celebra galerie de artă Hangar din Bruxelles

8 februarie 2019, 10:49

Vernisajul a avut loc în prezența artistului și a fost deschis printr-un recital inedit al violoncelistului Adrian Naidin. Evenimentul face parte din seria manifestărilor culturale organizate de Președinția României la Consiliul UE la Bruxelles, pentru a promova creații ale unor creatori români recunoscuți la nivel internațional.

(w460) FOTO: Rep

În discursul din deschiderea evenimentului, ambasadorul României la UE, Luminița Odobescu, a declarat: “Lucrările artiștilor români reunite în această expoziție nu reprezintă doar un etalon de excelență artistică, ci și un mod de a ne reaminti că, în esență, cultura română este parte integrantă a culturii europene – pe care o îmbogățește și de care e îmbogățită. Ce modalitate mai bună de a confirma locul României în marea familie europeană, decât expunerea lucrărilor unor artiști români care au ajuns să atingă și să încânte publicul internațional?”

Expoziția va rămâne deschisă până la data de 4 mai 2019. Mai multe imagini aici!

(w460) FOTO: Rep

(w460) FOTO: Rep

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite