Expoziţie de fotografie. Lumea văzută prin ochii copiilor din centre de plasament

14 noiembrie 2017, 10:36

Fotografiile expuse au fost realizate de copii şi tineri cu vârste între 6 şi 17 ani din centrele de plasament, în cadrul cursurilor de fotografie organizate prin programul educaţional „Ajungem MARI”. Copiii au fotografiat în centre, la ieşiri prin parcuri sau la diverse evenimente şi în taberele de fotografie în care au participat la finalul cursurilor.

16 voluntari fotografi au susţinut cursuri de fotografie pentru 90 de copii din 8 centre din Bucureşti, iar la finalul cursurilor, 62 dintre cei mai pasionaţi copii au participat în 3 tabere de fotografie la munte.

Expoziţia îşi propune să atragă atenţia asupra potenţialului copiilor din centre, dar şi să strângă fonduri pentru organizarea de noi tabere la munte pentru alţi copii din centre în 2018.

Intrarea este liberă, iar cei care doresc să le ofere experienţe frumoase copiilor pot face donatii pentru o zi de tabără sau pentru o excursie pe munte. Ei pot primi apoi în dar fotografia preferată, fiecare dintre cele 28 de fotografii expuse fiind disponibilă pe mai multe dimensiuni. Costul participării în tabără pentru un copil este de 650 de lei.

Expozitia „LOVE IS ALL WE NEED #2” este a doua expozitie foto realizată cu fotografiile copiilor, după ce prima expozitie a avut loc în octombrie la Studio 64. Fiecare fotografie are o poveste şi este însoţită de replicile savuroase ale copiilor.

Expozitia este deschisă între 10 noiembrie – 10 decembrie 2017 la Carturesti Verona – Mansarda Copiilor. Mai multe detalii, pe pagina evenimentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite